Prev Next
BP-C1 - Onkologi

BP-C1 modarbejder stærkt apoptotiske, anti-proliferative og anti-angiogene på tumorceller, samtidig med at produktet har immunomodulerende egenskaber ......læs mere
BP-C2 - Radiomitigation

BP-C2 har fordelsagtige immunomodulerende egenskaber, som hjælper systemer til at komme sig efter skader fremkaldt af sygdom, stråling og/eller kemiske stoffer ......læs mere

Om Meabco

Meabco A/S er et privatejet dansk farmaceutisk firma med en forskningsportofolio inden for kræftterapi og radiobeskyttelse. Meabco udvikler løsninger med stor empati for menneskers velvære og livskvalitet, og Meabco har fokus på potentielt store økonomiske besparelser inden for kræftbehandling.

 

Meabcos patenterede teknologiplatform tilbyder fordelsagtige og immunomodulerende egenskaber.

 

De lægemidler, der anvender vores teknologi, har ikke alene den fordel, at de kan bekæmpe kræft og beskytte mod/helbrede strålingsinducerede skader. De har også den fordel, at de afbalancerer immunsystemet og blodværdierne samt andre kropsfunktioner.

Meabco har patent på hele sin produktportofolio, så patentapplikationerne dækker alle produkter, kompositioner, produktion, administration og anvendelse.

 

De mest fundamentale aspekter af Meabcos produkter er patentbeskyttet indtil 2033. Geografien for de patentbeskyttede aspekter dækker de vigtigste markeder inden for lægemiddelindustrien.


MEABCO A/S  |  Richard Mortensens Vej 61  |  DK-2300 Copenhagen  |  Telephone: +45 32 46 03 70  | e-mail: info@meabco.com
2017
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.